Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3613g652kcal20.2g90.3g14.5g25.3g
Kirsikkatomaatti, 50g1129g226kcal6.8g42.9g3.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g316g234kcal14.2g40.8g0.6g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g3613g5023kcal686.5g0g252.9g0g
Heinz ketsuppi163g166kcal1.5g38.9g0.2g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g18g67kcal2.3g11.2g1.3g0g
Basilika, kuivattu 18g46kcal2.6g3.7g0.7g7.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.8g
Sipuli, kokonainen 50g903g244kcal11.7g43.4g1.8g6.3g
Rypsiöljy 90g799kcal0g0g90.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15201kcal1509.8g585.6g733.6g91g
Valittu annoskoko10000g7601kcal754.9g292.8g366.8g45.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3800kcal377.5g146.4g183.4g22.8g
Arvot/100g100g76kcal7.5g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696