Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g4069g3255kcal732.5g0g28.5g0g
Voi 285g2066kcal3.4g1.1g231.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 305g1047kcal31.1g213.6g3.7g10.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 4069g1377kcal124.5g199.4g4.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1272g3561kcal241.6g0g279.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22613kcal2266.2g828.2g1095.4g21.4g
Valittu annoskoko10000g11307kcal1133.1g414.1g547.7g10.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5653kcal566.6g207.1g273.9g5.4g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840