ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu88g25kcal0.5g4.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi350g476kcal71.8g0g21g0g
Amerikan pekoni 1viipale74g238kcal8.9g0g22.3g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g66g6.6kcal1.2g0.2g0.2g0g
Maizena maissitärkkelys7.9g28kcal0.1g6.9g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.5g0.4g3.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g110g160kcal3.9g36g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2363g2421kcal187g199g96.2g11.8g
Valittu annoskoko1181g1211kcal93.5g99.5g48.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna591g605kcal46.8g49.8g24.1g3g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399