Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g250g1800kcal2.5g2.5g200g0g
Fariinisokeri250g1015kcal0g249.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten56g186kcal13.2g25.3g11.8g6.2g
Pandan tumma suklaa 150 g88g467kcal4.3g45.5g28g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g125g656kcal11.9g66.2g38.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl63g361kcal13.2g3.3g31.6g7.3g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.7g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2362g10506kcal147.4g823.2g749.8g27g
Valittu annoskoko1181g5253kcal73.7g411.6g374.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna591g2627kcal36.9g205.8g187.5g6.8g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773