Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 525g231kcal2.6g33.6g3.2g17.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g375g1463kcal0g367.7g0g0g
Suklaa tumma 225g1163kcal8.8g119.9g69.8g11.9g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2364g5729kcal23g1043.4g146g58.4g
Valittu annoskoko1182g2865kcal11.5g521.7g73g29.2g
Annoskoko puolitettuna591g1432kcal5.8g260.9g36.5g14.6g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914