Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g291g825kcal13.4g91.5g44g16g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1g6.6g0.5g2.4g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g175g306kcal43.7g0.9g15.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow117g210kcal0.7g6.6g19.8g0g
Pesto Rosso, Barilla58g192kcal2.3g7g17.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen291g58kcal1.7g11.1g0.9g4.1g
Basilika, tuore18g7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g58g169kcal19.2g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2366g3605kcal165g249.2g216.2g46.4g
Valittu annoskoko1183g1802kcal82.5g124.6g108.1g23.2g
Annoskoko puolitettuna592g901kcal41.3g62.3g54.1g11.6g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058