Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g116g850kcal1.2g1.2g93.1g0g
Sokeri 99g402kcal0g98.8g0g0g
Muna, annos 60g105g92kcal7.9g0.9g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g389kcal11.6g79.4g1.4g4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 466g166kcal0.7g33.1g0.4g9.3g
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g27.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 70g208kcal13g1.7g16.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g175g699kcal0g174.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2366g6154kcal69.4g788.6g291.8g26.6g
Valittu annoskoko1183g3077kcal34.7g394.3g145.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna592g1539kcal17.4g197.2g73g6.7g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107