Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali405g86kcal4.9g13.8g0.8g8.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 360g819kcal68.4g0g61.2g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2367g1924kcal150.8g47.6g124.8g24.6g
Valittu annoskoko1184g962kcal75.4g23.8g62.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna592g481kcal37.7g11.9g31.2g6.2g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704