Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%180g306kcal36g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 450g125kcal5.4g18.3g0.9g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.9g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.8g15kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2367g977kcal87.4g50.6g42.4g23g
Valittu annoskoko1184g488kcal43.7g25.3g21.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna592g244kcal21.9g12.7g10.6g5.8g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648