Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Naudan Sisäpaisti562g618kcal123.6g0.6g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Chili paprika punainen51g20kcal1g4.6g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.6g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g450g162kcal8.1g28.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2367g1929kcal269.4g89.8g60.6g7.2g
Valittu annoskoko1184g965kcal134.7g44.9g30.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna592g482kcal67.4g22.5g15.2g1.8g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729