Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g580g1323kcal110.3g0g98.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g81g219kcal6.1g39.8g4.1g8.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g290g189kcal9.3g13.9g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 87g124kcal10.9g0.3g8.9g0g
Korppujauho (X-tra)145g551kcal18.9g110.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g4814kcal311g328.6g249.6g16.2g
Valittu annoskoko1184g2407kcal155.5g164.3g124.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna592g1204kcal77.8g82.2g62.4g4.1g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519