Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi200g901kcal13g120.1g42g6.2g
Voi 100g726kcal1.2g0.4g81.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl267g908kcal5.3g8g93.4g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g534g908kcal38.4g85.4g45.4g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Liivate 11g37kcal9.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g7220kcal134g491.8g524.4g12.4g
Valittu annoskoko1184g3610kcal67g245.9g262.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna592g1805kcal33.5g123g131.1g3.1g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626