Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g2706g3248kcal514.2g0g135.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g203g1827kcal0g0g203g0g
Tomaattimurska 5413g1591kcal30.3g286.9g10.8g102.8g
Sipuli (kuorittu)1353g365kcal17.6g65g2.7g23g
Valkosipuli 203g220kcal16g33.1g1.2g4.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g41g150kcal5.3g25.2g2.8g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 27g76kcal2.9g10.4g0.9g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14954kcal1172.6g841.2g713.4g274.6g
Valittu annoskoko10000g7477kcal586.3g420.6g356.7g137.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3738kcal293.2g210.3g178.4g68.7g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070