Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g8108g1946kcal97.3g275.7g16.2g170.3g
Voi, 1 tl, 5 g1351g9865kcal13.5g13.5g1081.1g0g
Hunaja 541g1786kcal2.7g436.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27193kcal227g1452g2194.6g340.6g
Valittu annoskoko10000g13596kcal113.5g726g1097.3g170.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6798kcal56.8g363g548.7g85.2g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357