Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)761g205kcal9.9g36.5g1.5g12.9g
Paprika, punainen380g98kcal3.4g17.5g1.5g7.6g
Kesäkurpitsa2281g388kcal9.1g57g13.7g16g
Tomaatti 2852g649kcal16g98.4g8.6g39.9g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g152g1247kcal0g0g152.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g2814g7597kcal422.1g140.7g590.9g28.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g761g1977kcal228.1g15.2g114.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24323kcal1377.2g730.6g1764.8g209g
Valittu annoskoko10000g12161kcal688.6g365.3g882.4g104.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6081kcal344.3g182.7g441.2g52.3g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799