Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g15g108kcal0g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)171g26kcal3.4g1.7g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g992kcal6g9g105.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g2862kcal110g62.2g242.4g4g
Valittu annoskoko1185g1431kcal55g31.1g121.2g2g
Annoskoko puolitettuna593g716kcal27.5g15.6g60.6g1g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678