Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Raparperi 210g71kcal1.4g11.6g0.2g2.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2371g921kcal2.8g214.6g0.4g6.6g
Valittu annoskoko1186g461kcal1.4g107.3g0.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna593g230kcal0.7g53.7g0.1g1.7g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516