Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g422g148kcal6.8g29.1g0.4g5.9g
Tomaattimehu Valio281g56kcal2.8g11.3g0g0g
Kalaliemikuutio 3.1g9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g4.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)113g96kcal1.1g3.9g7.9g0g
Katkarapu 152g104kcal21.9g0g1.7g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g160g152kcal12.8g22.4g1.1g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2372g1222kcal93.4g142g28.8g39.2g
Valittu annoskoko1186g611kcal46.7g71g14.4g19.6g
Annoskoko puolitettuna593g306kcal23.4g35.5g7.2g9.8g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378