Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1687g406kcal30.5g37.1g5.1g38.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1350g2240kcal256.4g0g135g0g
Sipuli (kuorittu)1012g273kcal13.2g48.6g2g17.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1687g342kcal10.1g64.1g5.1g23.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1687g305kcal9.4g42.2g6.7g11.8g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g844g1012kcal28.7g30.4g84.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1687g2024kcal38.8g81g168.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14041kcal774.2g606.8g908.2g182.8g
Valittu annoskoko10000g7020kcal387.1g303.4g454.1g91.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3510kcal193.6g151.7g227.1g45.7g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482