Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Valkokaali keräkaali 584g162kcal7g23.7g1.2g12.3g
Jauheliha, sika-nauta 467g1035kcal81.8g0g79.4g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g35g34kcal0.4g6.4g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2373g3013kcal180.8g68.6g217.4g26.8g
Valittu annoskoko1186g1506kcal90.4g34.3g108.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna593g753kcal45.2g17.2g54.4g6.7g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326