Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Kukkakaali 134g32kcal2.4g2.9g0.4g3.1g
Kalkkuna 134g262kcal42g0g10.3g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g17g5.8kcal0.1g1.3g0g0g
Juuriselleri 100g32kcal1.3g4.6g0.2g3.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g6.7g11kcal1.2g1.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g757kcal95.6g35.8g22.6g19.2g
Valittu annoskoko1188g379kcal47.8g17.9g11.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna594g189kcal23.9g9g5.7g4.8g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309