Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 598g328kcal9.5g78.4g1g5.1g
Kananmuna, keitetty 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%120g192kcal3.2g3.2g18g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g120g431kcal33.5g2.3g31.1g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g120g120kcal22.7g1.1g2.9g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen18g129kcal0g0g14.4g0g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2929kcal176.6g196.6g162.4g21.6g
Valittu annoskoko1188g1465kcal88.3g98.3g81.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna594g732kcal44.2g49.2g40.6g5.4g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576