Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 480g1647kcal48.9g336g5.8g16.8g
Auringonkukansiemen 120g713kcal27.6g15.1g59.4g7.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu84g454kcal20.6g15g38.6g3.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 36g243kcal9.7g2.5g20.9g4.4g
Kaurahiutale 48g180kcal7g27.4g3.5g4.8g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g6473kcal227.6g792g256.4g73g
Valittu annoskoko1188g3236kcal113.8g396g128.2g36.5g
Annoskoko puolitettuna594g1618kcal56.9g198g64.1g18.3g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316