Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)141g152kcal32.4g0g2.5g0g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g16g16kcal0.3g0.7g1.3g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g5.6g18kcal0.6g2.8g0.6g0.6g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste113g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g56g203kcal6.8g41.1g0.8g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g79g63kcal2.3g8.5g1.5g3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g45g189kcal0.9g1.3g20.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g1370kcal90g125g54.8g14.6g
Valittu annoskoko1188g685kcal45g62.5g27.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna594g343kcal22.5g31.3g13.7g3.7g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387