Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g399g240kcal6g51.9g0.4g3.6g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g399g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Oltermanni, perinteinen80g288kcal20g0g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g1612kcal64g171g74.2g29.4g
Valittu annoskoko1188g806kcal32g85.5g37.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna594g403kcal16g42.8g18.6g7.4g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207