Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 468g751kcal141.2g0g20.1g0g
Hunaja6.7g22kcal0.1g5.5g0g0g
Sinappi 6.7g8.8kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2384kcal291.2g57.4g109.6g17g
Valittu annoskoko1188g1192kcal145.6g28.7g54.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna594g596kcal72.8g14.4g27.4g4.3g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113