Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 600g95kcal4.5g12g0.6g12g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Nokkonen 24g10kcal1.4g0.3g0.2g1g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g120g20kcal1.9g3.2g0g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g740kcal22.6g57.6g41.2g38.2g
Valittu annoskoko1188g370kcal11.3g28.8g20.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna594g185kcal5.7g14.4g10.3g9.6g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738