Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali560g118kcal6.7g19.1g1.1g11.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g47kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa157g471kcal36.1g0g36.1g0g
Smetana67g262kcal1.4g1.5g28.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g45g33kcal2g5.8g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 224g496kcal39.2g0g38.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2909kcal180g76g208.2g28.4g
Valittu annoskoko1188g1455kcal90g38g104.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna594g727kcal45g19g52.1g7.1g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799