Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )31g110kcal5.6g18.5g1.2g1.9g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g364kcal25g37.8g12g4g
Valittu annoskoko119g182kcal12.5g18.9g6g2g
Annoskoko puolitettuna60g91kcal6.3g9.5g3g1g
Arvot/100g100g153kcal10.5g15.9g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881