Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g11g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g3.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 11g25kcal1.5g0.2g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 38g59kcal7.4g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g218kcal18.6g8g12.2g0.4g
Valittu annoskoko119g109kcal9.3g4g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna60g55kcal4.7g2g3.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.8g3.4g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258