Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 17g38kcal3.2g0g2.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g4.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.3g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.3g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g150kcal8.6g7.4g9.6g2.8g
Valittu annoskoko119g75kcal4.3g3.7g4.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g37kcal2.2g1.9g2.4g0.7g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051