Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)40g10kcal0.4g2.2g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g6g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g95kcal8.6g6.2g4g1.6g
Valittu annoskoko119g47kcal4.3g3.1g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna60g24kcal2.2g1.6g1g0.4g
Arvot/100g100g40kcal3.6g2.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139