Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore23g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli, kokonainen 50g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu46g19kcal0.1g4.4g0g0.8g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)46g28kcal1.6g2.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g100kcal3.6g14.2g3.2g2g
Valittu annoskoko119g50kcal1.8g7.1g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna60g25kcal0.9g3.6g0.8g0.5g
Arvot/100g100g42kcal1.5g6g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500