Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g54g65kcal8.1g3.8g1.6g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g26g17kcal3.9g0g0.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g29g47kcal0.6g1.1g4.4g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g286kcal25.4g10.6g15g0.2g
Valittu annoskoko119g143kcal12.7g5.3g7.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g72kcal6.4g2.7g3.8g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.5g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179