Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Munakoiso 40g9kcal0.2g1.2g0.1g1g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow50g180kcal6g37.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g480kcal13.4g79.8g11.4g2.4g
Valittu annoskoko119g240kcal6.7g39.9g5.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g120kcal3.4g20g2.9g0.6g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.5g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368