Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g28g27kcal5.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman9g25kcal0.2g0.4g2.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g151kcal12.6g5.6g8.6g1.4g
Valittu annoskoko119g76kcal6.3g2.8g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g38kcal3.2g1.4g2.2g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.4g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080