Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g55g7.9kcal0g1.9g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)4.9g17kcal0.7g3.3g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 2.7g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g158kcal10.4g13.8g6.4g1.4g
Valittu annoskoko119g79kcal5.2g6.9g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g40kcal2.6g3.5g1.6g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.8g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156