Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai37g138kcal1.9g12g9.4g0.7g
Pinaattipakaste 150g14g2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 19g56kcal3.4g0.2g4.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots4.7g29kcal1.4g0.6g2.6g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 19g16kcal0.6g0.8g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g521kcal18.8g28g37.8g3g
Valittu annoskoko119g260kcal9.4g14g18.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna60g130kcal4.7g7g9.5g0.8g
Arvot/100g100g219kcal7.9g11.7g15.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218