Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g97g152kcal21.1g0g6.9g0g
Ruskea suuruste, Maizena3.5g13kcal0g3.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprikajauhe 1.4g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.8g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g352kcal43.4g8.6g14.4g1.4g
Valittu annoskoko119g176kcal21.7g4.3g7.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g88kcal10.9g2.2g3.6g0.4g
Arvot/100g100g148kcal18.2g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449