Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g33g27kcal0.4g6g0.1g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g19g134kcal0g0g14.9g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g15g22kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g737kcal8g95.6g32.4g2.8g
Valittu annoskoko119g369kcal4g47.8g16.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g184kcal2g23.9g8.1g0.7g
Arvot/100g100g309kcal3.4g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468