Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki56g32kcal4.8g2.8g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti5.1g25kcal1.2g1.7g1.5g1.4g
Soijajauho rasvainen 4.5g21kcal1.6g1.1g1.1g0.5g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 39g149kcal11g0g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g489kcal40.2g11.6g31.4g3.8g
Valittu annoskoko119g244kcal20.1g5.8g15.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g122kcal10.1g2.9g7.9g1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595