Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 53g117kcal9.3g0g9g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g15g18kcal0.4g0.6g1.5g0g
Edamer Viipale, annos 18g15g49kcal3.8g0.3g3.6g0g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g429kcal31.8g4g31.6g0.6g
Valittu annoskoko119g214kcal15.9g2g15.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna60g107kcal8g1g7.9g0.2g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249