Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.3g
Tattarijauho, Vijatuote4.5g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.1g0.7g0.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g29g100kcal0.6g22.9g0.5g2.1g
Porkkana 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g433kcal6.4g71g13g7.4g
Valittu annoskoko119g216kcal3.2g35.5g6.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna60g108kcal1.6g17.8g3.3g1.9g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041