Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Maksa naudan 66g86kcal12.1g3.8g2.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g28kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g279kcal27.4g11.8g13.2g1.8g
Valittu annoskoko119g139kcal13.7g5.9g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g70kcal6.9g3g3.3g0.5g
Arvot/100g100g117kcal11.5g4.9g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632