Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g19g14kcal0.5g3.1g0g0g
Juuriselleri 14g4.4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g9g2.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g19g18kcal1.5g2.6g0.1g1.5g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g138kcal5.4g23.8g1.6g6.8g
Valittu annoskoko119g69kcal2.7g11.9g0.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna60g35kcal1.4g6g0.4g1.7g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840