Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)27g30kcal6.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g37g121kcal5.9g22.8g0.7g2.2g
Arkirae (Valio), annos 100g15g10kcal1.8g0.5g0.1g0g
Ketsuppi 5.6g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)17g4.4kcal0.6g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g380kcal32.4g50.4g4.8g4.8g
Valittu annoskoko119g190kcal16.2g25.2g2.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna60g95kcal8.1g12.6g1.2g1.2g
Arvot/100g100g159kcal13.6g21.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441