Proteiinimustikka piirakka

Siirry sivulle!

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Muussaa/soseuta banaani ja lisää munat, vesi ja rahka joukkoon.

Yhdistä kuiviin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada taikina voidellulle/leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja lisää päälle tuoreita mustikoita reippaalla kädellä.

Paista hieman alle puoli tuntia.

Tarkista välillä ettei piirakka paistu yli, muuten lopputulos on jonkin verran kovempi ja kuivempi.

Piirakka on hyvä nostaa uunista pois vielä vähän kosteana.

Piirakkaa voi nauttia kastikkeen kanssa, joka syntyy helposti maitorahkasta, maidosta ja makeutuksesta (tai proteiinijauheesta).

Parasta piirakka on muhittuaan jääkaapissa joitain tunteja/yön yli.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ellenn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka10g32kcal1g6.3g0.2g1.6g
Puuro Nalle Kuntokaura 30g6.6g21kcal1g3.1g0.5g1.2g
Hera+ vanilja (Leader), annos 34g11g47kcal9.3g0.8g0.7g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Leivinjauhe0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)21g46kcal2.7g0.1g3.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g45g38kcal0.5g8.3g0.2g0.8g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton laktoositon (Valio), annos 500g12g7.4kcal1.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g397kcal31.8g41.2g11.2g8.4g
Valittu annoskoko119g198kcal15.9g20.6g5.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna60g99kcal8g10.3g2.8g2.1g
Arvot/100g100g166kcal13.3g17.3g4.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409579