Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 6.7g48kcal0g0g5.5g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g21g80kcal0.4g19.6g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g29g12kcal0.1g2.9g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g8.4g50kcal1.8g0.6g4.5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g11g20kcal1.6g0.8g1.2g6.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.4g28kcal0g6.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g733kcal11.6g86g38.6g14g
Valittu annoskoko119g366kcal5.8g43g19.3g7g
Annoskoko puolitettuna60g183kcal2.9g21.5g9.7g3.5g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255