Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g28g24kcal4.7g0.6g0.2g0g
Kvinoa, jyvät16g59kcal2g10.8g0.9g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Persilja 7.8g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g7.8g31kcal2.6g0g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g263kcal20g25g8.8g3.2g
Valittu annoskoko119g131kcal10g12.5g4.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna60g66kcal5g6.3g2.2g0.8g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395