Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.7g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)21g18kcal0.2g0.7g1.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk21g5.6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, 50g5.2g1kcal0g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g26g91kcal2.9g19.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g343kcal20.6g46.2g8g1.4g
Valittu annoskoko119g172kcal10.3g23.1g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g86kcal5.2g11.6g2g0.4g
Arvot/100g100g144kcal8.6g19.3g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357